Private Lease

Private Lease voorraad

 

Peugeot/Citroen/Suzuki/Mitsubishi/Toyota : Stel samen, bereken uw maandtarief en sluit online af!

Peugeot

Citroën

Suzuki

Mitsubishi

Toyota


 

Onbezorgd

Steeds meer mensen kiezen voor particulier leasen van een auto. Private Lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Alle kosten voor: onderhoud en reparatie, pechhulp, afschrijving, rente, allriskverzekering, wegenbelasting, afleveringskosten, banden (winterbanden optioneel) zijn mee genomen. Onze Private Lease producten van PSA FInance zijn gecertificeerd door het keurmerk Private Lease.


Wat is het?

Private Lease laat zich het eenvoudigst vergelijken met een telefoonabonnement. We vergelijken dan de belbundel met ons jaarkilometrage en het maandbedrag van Private Lease met uw abonnementskosten. Blijft u binnen uw bundel, blijven uw maandelijkse kosten gelijk. Gaat u over uw bundel heen, betaalt u iets bij. Tenslotte krijgt u bij uw telefoonabonnement een telefoon, bij uw Private Lease abonnement een nieuwe auto. Bij Private Lease zijn alle kosten inbegrepen, u hoeft alleen nog maar te tanken. U moet immers de batterij van uw telefoon ook telkens op eigen kosten opladen.


Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een Private Lease-contract af te sluiten. PSA Finance (Peugeot, Citroen, DS) is in het bezit van dit keurmerk. Het keurmerk is in samenwerking met de consument ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Aanbieders van Private Lease worden uitgebreid getoetst voordat zei het keurmerk ontvangen. Wij houden ons aan de algemene voorwaarden met eerlijke spelregels.

Private Lease

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt de volgende vijf zekerheden:

1. Eerlijke voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2. Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.

4. 14 dagen bedenktijd
U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heeft u op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.

5. Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.
 

Meer informatie over Private Lease mogelijkheden en tarieven ? Neem contact op met een van onze vestigingen!

Wilt u meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl

Neem contact met ons op