Electric Dealer Auto Versteeg Buurman


Peugeot  E-Dealer

Sinds 2016 zijn wij officieel ''Electric-dealer'' voor Peugeot. Kennis van en werken met de elektrische modellen van Peugeot en Citroën zijn hiervoor een belangrijke voorwaarde.

De ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden gaan ontzettend snel. Het opladen van de accu's kan steeds sneller en de actieradius van de elektrische modellen wordt alsmaar groter. Nu al werken wij iedere dag aan hybride's en volledig elektrische auto's. Auto Versteeg Buurman blijft ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Nu, maar ook in de toekomst, zijn wij u graag van dienst.

De volledig elektrische modellen die wij u kunnen leveren vind u op deze pagina. 


Peugeot Ion

Het eerste volledig elektrische model van Peugeot, de Ion. Al in de eerste levensjaren is deze auto bekroond met de Grand Prix Environnement prijs. Een prijs die in 2010 werd uitgegeven aan auto's en technologieën die bijdragen aan een beter mileu. Sindsdien heeft de techniek niet stilgestaan en inmiddels is deze elektrische auto voorzien van nieuwe lithium-ion accu's die zorgen voor een actieradius van 150 kilometer. Deze accu's kunt u thuis opladen, gewoon in het stopcontact. Bent u onderweg? De snellaadaansluiting zorgt ervoor dat de binnen 30 minuten de auto weer voor 80% is opgeladen. 

Benieuwd naar dit model? Kijk hier voor meer informatie.

     

 


Peugeot Partner Electric

De Peugeot Partner is bij ons al jaren één van ons meest bekende bedrijfswagens. Nu wij u ook de elektrische variant aan kunnen bieden is het aanbod nog breder geworden.

Met een elektromotor die 67 pk levert is deze bedrijfswagen uitermate geschikt voor al uw dagelijkse werkzaamheden. Geen uitstoot van co2 en accu's die met de snellaadaansluiting binnen een half uur voor 80% zijn opgeladen.

Ook benieuwd naar dit model? Kijk hier voor meer informatie.