Schadeherstel

Graag nemen wij uw schadezorgen uit handen. Omdat wij een eigen schadeafdeling hebben, zijn wij in staat schadeherstel volledig voor u te regelen.

Ook voor ruitschade (van ster t/m voorruit vernieuwen) kunt u bij ons terecht.

Er zijn verzekeringsmaatschappijen die hun klanten naar contractreparateurs sturen, maar alleen de eigenaar bepaalt waar zijn auto gerepareerd wordt.

Auto Versteeg Buurman repareert voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Dit betekent voor u een verlaagd eigen risico.

Neem contact met ons op wij helpen u graag verder!

 

Hoe gaat het in zijn werk?


1. Wij regelen het

Indien u zich meldt met een schade bij onze werkplaats receptie kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen. Wij regelen zo nodig een expert en spreken een datum af voor het herstellen van de schade. Wanneer nodig helpen wij u met het invullen van het schade formulier. Ook nemen wij u de financiële afhandeling met de verzekering uit handen.


2. Verzekering

Wij maken van de schade een door de verzekeringsmaatschappijen erkend audatex schaderapport. Deze wordt afgestemd met uw verzekering. Vanaf nu kan het herstel beginnen.


3. Beschadigde onderdelen

Als eerste worden de beschadigde en kapotte delen verwijderd. De te vervangen delen worden gescheiden en milieu verantwoord afgevoerd.


4. Nieuwe onderdelen

Daarna kan worden begonnen met het uitdeuken van de carrosserie delen en de montage van de nieuwe delen. Dan vindt de voorbewerking plaats. De nieuwe en herstelde delen worden strak gemaakt en voorbehandeld om te spuiten.


5. Plaat- en spuitwerk

Nu is de auto klaar om te spuiten. De lak in de originele kleur wordt aangemaakt. In de stofvrije spuitcabine wordt de auto gespoten. Daarna wordt de lak in de spuitcabine op de juiste temperatuur gedroogd, zodat de laklaag sterk genoeg kan worden voor schadelijke invloeden van buitenaf. Na het plaat- en spuitwerk wordt uw auto weer opgebouwd. Met uitsluitend originele onderdelen wordt uw auto weer tip top in orde gemaakt. Indien nodig wordt de airco installatie weer gevuld en wordt de uitlijning van uw auto gecontroleerd.


6. Nog een laatste check

Voordat wij de auto aan u overhandigen ondergaat de auto nog een laatste check. Als laatste krijgt de auto nog een grondige wasbeurt. Bij het ophalen ontvangt u een FOCWA garantie bewijs voor 4 jaar garantie.


U kunt weer veilig op weg!