Vebabox (koel/vries box)

Als alternatief voor een koelwagen heeft Auto Versteeg Buurman ook de Vebabox beschikbaar.

De koelbox is uitgerust met een laagspannings-koelsysteem. De Vebabox is dus eigenljk een kant-en-klare-, stekkerklare, grote koelbox die op de boordspanning van de auto werkt. In tegenstelling tot de koelwagen worden en dus geen aanpassingen aan het voertuig gemaakt. De VebaBox kan worden aangesloten op de 230VAC netspanning (voor bijvoorbeeld nachtkoeling).

De krachtige koelmotoren (meervoudige aggregaten) zorgen voor een probleemloze koeling, ook bij hogere omgevingstemperaturen (+40°C tot +50°C, afhankelijk van het model). De speciaal door Veba voor dit doel ontwikkelde koelmotoren zijn “hoog rendementsaggregaten” waardoor de warmteontwikkeling buiten de koeling minimaal is (maximale stijging temperatuur in de laadruimte 4 tot 5°C).

De VebaBox is leverbaar in een gekoelde variant, waarbij de temperatuur tot +2°C gegarandeerd is. De andere variant is de VebaBox met vriesunit met een temperatuurbereik tot -18°C. Doordat de techniek van de box uit slechts zes uitstekkerbare componenten bestaat, hoeft service aan de box niet meer door STEK-gecertificeerde monteurs of bedrijven uitgevoerd te worden. Uw monteurs kunnen uw klanten dus direct helpen.

Het voordeel van een VebaBox t.o.v. een vaste koelinstallatie is dat de koelbox verwijderd kan worden indien de laadruimte nodig is voor andere vormen van vervoer. Bijkomend voordeel is ook dat indien er een nieuwe auto wordt aangeschaft de koelbox omgebouwd kan worden naar het nieuwe voertuig.

 

Vanafprijzen VebaBox (exclusief inbouw)

De mogelijkheden zijn oneindig, wij adviseren u graag een op maat gemaakt voorstel. Ter inidicatie hieronder de vanafprijzen, exclusief bedrijfswagen en inbouw.

- Partner / Berlingo   € 3.850,-   (model B)

- Expert / Jumpy       € 5.030,-   (model D)

- Boxer / Jumper      € 7.630,-   (model H)

 

Bekijk brochure

Neem contact met ons op 

 

Videos

Introductie 

Waarom een Vebabox? 

 

Referentiefilm Omega Logistics voorbeeld project

 

 

Neem contact met ons op