Nieuwe personenauto kopen

 

Wij zijn officieel merkdealer van Peugeot, Citroen, Suzuki, Mitsubishi. Daarnaast zijn wij erkend reparateur Toyota en Nissan specialist. Dit zijn de ook de merken die u bij ons in de showroom vindt. Ook kunnen wij ook elke ander merk op aanvraag nieuw leveren én onderhouden.

 

Overzicht

Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Met de keuzehulp van de ANWB kunt u zelf alvast een overzicht met nieuwe auto's bekijken. Hier kunt u bijvoorbeeld ook gemakkelijk filteren op: elektrische actieradius, aantal zitplaatsen, brandstofsoort, trekgewicht, carroserie of aantal zitplaatsen. Bekijk hieronder het overzicht per merk of bekijk het overzicht alle merken.

- Peugeot

- Citroen

- Suzuki

- Mitsubishi

- Nissan

- Toyota

- Alle merken

 

Persoonlijk contact of offerte?

Bij onze vestigingen staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt ook gebruik maken van onze whatsapp chat service.

Vestigingen

 

Veelgestelde vragen

1. Welke merken staan in jullie showroom

Peugeot, Citroen, Suzuki, Mitsubishi, Nissan en Toyota hebben wij in de showroom staan verdeeld over de vestigingen. Als u zeker wilt weten dat de auto van uw keuze aanwezig is neem dan van tevoren even contact op.

2. Kan ik bij Auto Versteeg Buurman elk merk auto kopen?

Zeker! Wij leveren en onderhouden alle merken auto's

3. Hoe zit het met de fabrieksgarantie?

Wij onderhouden alle merken auto's conform farbrieksvoorschriften. Hierdoor blijft de fabrieksgarantie van kracht. Dit is wettelijk vastgelegd.

4. Kan ik een proefrit maken?

Uiteraard! Een proefrit is een belangrijk onderdeel om uw keuze te maken.

5. Waar kan ik jullie voorraad bekijken?

Onze digitale voorraad kunt u hier bekijken. Bij onze vestigingen staan wij natuurlijk ook graag persoonlijk voor u klaar.

6. De auto die ik zoek staat er niet tussen

Neem gerust contact met ons op. Doordat wij regelmatig zoekopdrachten krijgen, komen niet alle auto's online te staan. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan de gewenste auto.

7. Waarom zou ik mijn auto bij auto bij julle kopen? 

Een auto kopen is één ding, wij hopen daarna ook onze klanten te binden voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en alles wat met de auto te maken heeft. Dit doen wij al sinds 1966 door lokaal aanwezig te zijn met onze dorpsgarages en tevreden klanten te behouden. Onze bedrijfsslogan is daarom ook ´altijd dichtbij´.

8. Waar kan ik jullie reviews bekijken? 

Op de pagina contact kunt u de google reviews per vestiging bekijken

9. Mijn vraag staat er niet tussen

Neem contact op met één van onze vestigingen of stel uw vraag via de whatsapp knop op deze pagina.