RIJKLAAR

 

Met het Auto Versteeg Buurman Premium pakket (vanaf 01-06-2022) of afgekort AVB Premium pakket wordt de auto zeer uitgebreid klaar gemaakt inclusief 12 maanden BOVAG garantie. Dit pakket is gratis op auto's tot 7 jaar en maximaal 100.000km. Voor gebruikte auto's vanaf 7 jaar of met een kilometerstand boven de 100.000 is het AVB Premium pakket tegen meerprijs beschikbaar. Naast 12 maanden BOVAG garantie wordt de auto ook zeer uitgebreid klaar gemaakt! 

Lees hieronder de veelgestelde vragen wat dit precies betekend.

´Transparante vaste prijzen vooraf, zekerheid achteraf!'


Veelgestelde vragen

1. Wat zit er inbegrepen in het ''Auto Versteeg Buurman Premium Pakket''? 

- 12 maanden BOVAG garantie.

- Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften.

- Slijtagedelen vervangen (de norm is dat deze minimaal 10.000km meegaan óf tot de volgende onderhoudsbeurt, afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt).

- Nieuwe APK / minimaal 1 jaar.

- Wassen / Poetsen.

- Half volle tank brandstof en in geval van elektrische auto's een volle accu.

2. Wat zijn de kosten voor het ´´Auto Versteeg Buurman Premium pakket´´? 

Op auto's tot 7 jaar oud en maximaal 100.000km krijgt u dit zeer uitgebreide pakket er gratis bij!

Voor auto's vanaf 7 jaar of meer dan 100.000km en met een verkoopprijs vanaf € 4.500,- kost dit pakket € 795,-.

3. Waarom maken jullie de auto's zo uitgebreid klaar, krijg ik korting als ik dit niet wil?

In tegenstelling tot veel andere autobedrijven rekenen wij geen extra kosten voor service en garantie op alle auto's tot 7 jaar en maximaal 100.000km. De verkoop van de auto is één ding. Nog liever zien wij u ook weer terug voor toekomstig onderhoud, reparatie, schadeherstel en alles wat met de auto te maken heeft. Door de auto's die wij verkopen goed klaar te maken hopen wij u als tevreden klant weer terug te zien. Dit doen wij als sinds 1966, tegenwoordig verspreid over onze lokale dorpsgarages. ´ Altijd Dichtbij'. Op de auto's vanaf 7 jaar of meer dan 100.000km geldt een geringe meerprijs voor het ´Auto Versteeg Buurman Premium´ pakket. Er is dan ook geen korting als u dit pakket niet afneemt.  

4. Rijklaarkosten moeten toch in de advertentieprijs zitten?

Dat klopt. Al onze prijzen zijn rijklaar zoals de wet dit voorschrijft en nog veel meer. De wet schrijft voor een wettelijke garantie een geldige APK en tenaamstelling van het kenteken. Onze eigen kwaliteitsnormen zijn echter een stuk uitgebreider dan de wet voorschrijft. Daarom hanteren wij het ''Auto Versteeg Buurman Premium'' pakket gratis op alle gebruikte auto's tot 7 jaar en maximaal 100.000km en tegen een geringe meerprijs op auto's vanaf 7 jaar of meer dan 100.000km. U kiest zelf of u dit pakket wel of niet afneemt op de auto's vanaf 7 jaar, deze kosten zijn dus niet verplicht.

5. Er is toch ook wettelijke garantie, wat voegt BOVAG garantie dan toe?

Inderdaad is er altijd wettelijke garantie. Dit betekent dat een auto moet voldoen aan wat u er van mag verwachten gezien de prijs, leeftijd en kilometerstand. Dit is een vaag begrip wat tot discussie kan leiden over wat er wel niet is inbegrepen. 

Met BOVAG garantie heeft u vooraf duidelijkheid over wat er wel en niet is inbegrepen en kunt u zonder discussie bij ons terug komen. Tevens kunt u gebruik maken van de Bovag geschillencommisie, mochten wij er samen niet uit komen. De praktijk leert echter dat dit bijna nooit nodig is. 

Naast de uitgebreide BOVAG garantie wordt uw nieuwe aankoop door ons ook zeer uitgebreid klaar gemaakt bij het AVB Premium pakket.

6. Wat valt er dan onder BOVAG garantie?

In principe alle defecten/mankementen aan de auto die niet meer voldoen aan de voorwaarden zoals de fabrikant deze heeft voorgeschreven. Uitgesloten van garantie zijn: slijtagedelen (zoals banden/remmen), onderdelen die door verkeerd gebruik kapot zijn gegaan en ruiten. 

7. Kan ik voor garantie ook bij een andere garage terecht?

De garantie dient te worden uitgevoerd bij een vestiging van Auto Versteeg Buurman. Een overzicht van onze vestigingen kunt u hier bekijken. Als de werkzaamheden nog onder fabrieksgarantie vallen dan moeten deze uitgevoerd worden door een officieel erkend reparateur van het betreffende merk. 

8. Worden al jullie auto's met garantie geleverd?

Alle auto's tot 7 jaar en maximaal 100.000km worden standaard en zonder meerprijs met 12 maanden BOVAG garantie geleverd. Op auto's vanaf 7 jaar of meer dan 100.000km geldt standaard wettelijke garantie en tegen een geringe meerprijs (Auto Versteeg Buurman Premium) wordt de auto met 12 maanden BOVAG garantie geleverd én wordt de auto tevens zeer uitgebreid klaar gezet.

9. Geldt er een maximum aantal kilometers wat ik mag rijden voor de BOVAG garantie?

Als u de auto bij ons koopt inclusief BOVAG garantie dan geldt er géén maximaal aantal kilometers wat u met de auto mag rijden. Wel moet u de auto tijdens de garantieperiode volgens fabrieksschema laten onderhouden in onze werkplaats en garantiewerkzaamheden moeten bij ons worden uitgevoerd.

10. Hoe zit het met pechhulp? 

Er zijn optioneel verschillende pechhulp pakketten beschikbaar zowel voor Nederland als Europa. Wij informeren u hier graag over.

11. Waar kan ik jullie voorraad bekijken?

Onze voorraad kunt u hier digitaal bekijken. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Wij zoeken graag mee! Zie punt 12.

12. De auto die ik zoek staat niet op jullie website te koop.

Neem gerust contact op zodat wij de geschikte auto voor u kunnen zoeken. Sommige auto's komen ook niet op onze site te staan doordat we zoekopdrachten hebben liggen en de auto's dus al verkocht worden voordat ze in onze voorraad verschijnen. Het loont dus zeker de moeite om ons te laten weten waar u naar op zoek bent.

13. Waar kan ik jullie reviews bekijken? 

Op de pagina contact kunt u de google reviews per vestiging bekijken.

14. Mijn vraag staat er niet tussen.

Neem contact op met één van onze vestigingen of stel uw vraag via de whatsapp knop op deze pagina.