Als verkoopadviseur bij Auto Versteeg Buurman Veenendaal- Peugeot, Citroën ben je één van de eerste aanspreekpunten voor onze klanten.
Adviseren over de mogelijkheden aangaande de aanschaf of lease van een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfswagen is je dagelijkse werk. Ook zorg je voor een perfecte presentatie van onze voorraad, zowel online als offline.
Wij zoeken iemand uit de omgeving met aantoonbare verkoopervaring.

Aanbod

Wij bieden een fulltime baan bij een gezond en dynamisch familiebedrijf met een klantgerichte en kleinschalige mentaliteit. De juiste kandidaat kan van ons een passende beloning verwachten en de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen.

Interesse?

Klik op de knop solliciteren of neem voor meer informatie contact op met Korstiaan Versteeg, k.versteeg@versteegbuurman.com

Bedrijfsprofiel

Auto Versteeg Buurman is een familiebedrijf met in totaal tien vestigingen dat inmidddels meer dan 50 jaar bestaat. Onze vestigingen kunt u vinden in: Barneveld, Lunteren, Ede (2x), Ermelo, Nunspeet, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen en Woudenberg. Wij zijn officieel merkdealer van Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Suzuki en JAC. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van Toyota en Nissan Specialist.

Solliciteer