Service Adviseur m/v

Locatie

Deze vacature geldt voor onze Peugeotvestiging in Ede. In deze functie ondersteun je de serviceadviseurs aan de receptiebalie.

Je taken bestaan o.a. uit:

- Het ontvangen en te woord staan van klanten en bezoekers in onze showroom
- Het afhandelen van de binnenkomende telefoongesprekken
- Het maken van werkplaatsafspraken
- Voorkomende administratieve werkzaamheden.

Voor de functie receptionist/commercieel medewerker zoeken wij een kandidaat die beschikt over de volgende competenties:

- Ervaring in de autobranche geniet de voorkeur maar is geen pré.
- Je hebt minimaal een MBO diploma
- Je beschikt over goede contactuele eigenschappen
- Je bent zeer commercieel
- Je bent in het bezit van rijbewijs B
- Je bent flexibel en stressbestendig
- Je gaat systematisch te werk
- Je kan goed samenwerken

Heb jij verder een positieve motivatie en de ambitie om in de autobranche te werken? Misschien ben jij de persoon die wij zoeken!

Aanbod

Wij bieden een fulltime baan bij een gezond en dynamisch familiebedrijf met een klantgerichte en kleinschalige mentaliteit. De juiste kandidaat kan van ons een passende beloning verwachten en de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen.

Interesse?

Klik op de knop solliciteren of neem voor meer informatie contact op met Korstiaan Versteeg op k.versteeg@versteegbuurman.com

Bedrijfsprofiel

Auto Versteeg Buurman is een familiebedrijf met in totaal negen vestigingen dat inmidddels meer dan 50 jaar bestaat. Onze vestigingen kunt u vinden in: Barneveld, Lunteren, Ede, Ermelo, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen en Woudenberg. Wij zijn officieel merkdealer van Citroën, Mitsubishi, Peugeot, Sun-Living campers en Suzuki. Erkend reparateur van Toyota. 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld