Leerling monteur

Locatie

Deze vacature geldt voor de vestigingen van Auto Versteeg Buurman in Barneveld, Ede, Ermelo, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen en Woudenberg.

Functie

Wij zoeken iemand die momenteel een opleiding volgt voor autotechniek. Beschik jij verder over positieve motivatie, technisch inzicht en heb jij ambitie om in de autobranche te werken? Misschien ben jij de persoon die wij zoeken!

Aanbod

Wij bieden een fulltime baan bij een gezond en dynamisch familiebedrijf met een klantgerichte en kleinschalige mentaliteit. De juiste kandidaat kan van ons een passende beloning verwachten en de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen.

Interesse?

Klik op de knop solliciteren of neem voor meer informatie contact op met Korstiaan Versteeg, k.versteeg@versteegbuurman.com

Bedrijfsprofiel

Auto Versteeg Buurman is een familiebedrijf met in totaal negen vestigingen dat inmidddels meer dan 50 jaar bestaat. Onze vestigingen kunt u vinden in: Barneveld, Lunteren, Ede, Ermelo, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen en Woudenberg. Wij zijn officieel merkdealer van Citroën, Mitsubishi, Peugeot, Sun-Living campers en Suzuki. Erkend reparateur van Toyota. 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld