Commercieel receptie medewerker of medewerkster - Veenendaal

Voor onze Peugeot / Citroen vestiging in Veenendaal zijn wij op zoek naar een commerciële receptie medewerker of medewerkster. In deze functie kom je naast onze collega Jeroen te zitten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die je op een gastvrije manier ontvangt. Daarnaast sta je in nauw contact met de werkplaats collega's om onze klanten te informeren over de onderhoud- & reparatiewerkzaamheden aan hun auto. Tot je taken pakket horen ook het maken van voorbegrotingen & facturatie. Zie jij jezelf wel zitten in deze zeer dynamische functie in het hart van ons bedrijf? 

Aanbod

Wij bieden een fulltime baan bij een gezond en dynamisch familiebedrijf met een klantgerichte en kleinschalige mentaliteit. De juiste kandidaat kan van ons een passende beloning verwachten en de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen.

Interesse?

Klik op de knop solliciteren of neem voor meer informatie contact op met Korstiaan Versteeg, k.versteeg@versteegbuurman.com

Bedrijfsprofiel

Auto Versteeg Buurman is een familiebedrijf met in totaal tien vestigingen dat inmidddels meer dan 50 jaar bestaat. Onze vestigingen kunt u vinden in: Barneveld, Lunteren, Ede (2x), Ermelo, Nunspeet, Veenendaal, Voorthuizen, Wageningen en Woudenberg. Wij zijn officieel merkdealer van Citroën, Mitsubishi, Peugeot en Suzuki. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van Toyota en Nissan Specialist.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld