Auto Versteeg Buurman introduceert het Online Adviesgesprek

Vanaf heden kunt u ook kiezen voor het Online Adviesgesprek als u op zoek bent naar een nieuwe auto. Met deze tool kunt u contactloos en op afstand tóch face-to-face geholpen worden door uw vertrouwde adviseur met vragen die u heeft bij het samenstellen van een nieuwe auto.

Met Online Adviesgesprek zorgen we ervoor dat álle stappen die horen bij de keuze voor een auto online en op afstand gezet kunnen worden. Samen met uw vertrouwde verkoopadviseur stelt u op de eigen pc, tablet of laptop een auto samen. Het is hiervoor niet nodig om software te installeren, alles werkt via de browser van uw laptop of smartphone. Online Adviesgesprek werkt natuurlijk ook als u op zoek bent naar een occasion.

Naar online adviesgesprek


Voordelen van het Online Adviesgesprek

Online samenstellen en bespreken

Contactloos en veilig

Geen installatie nodig

Voor nieuw én gebruikt


Hoe werkt een Online Adviesgesprek?

Eigenlijk werkt Online Adviesgesprek net zo makkelijk als iedere andere video-bellen tool. Gebruik uw laptop of smartphone om de voorraadpagina van onze website te bezoeken. Wanneer de keuze op een bepaald model of op een van de occasions gevallen is, kunt u - dankzij Online Adviesgesprek – met een van onze adviseurs praten middels een klein videovenster. De rest van het scherm is beschikbaar voor de weergave van het gekozen model. Uw keuzes, en de suggesties van de verkoopadviseur, zijn direct zichtbaar. Op die manier bieden we een volledige showroom experience zonder dat u de deur uit hoeft.


 
Of neem contact op met één van onze vestigingen.