Maatregelen Corona virus

Zowel de werkplaatsen als de showrooms van Auto Versteeg Buurman zijn open.

 

Vanwege het Corona virus hebben wij, net als alle andere instanties, als Auto Versteeg Buurman de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor uw en onze gezondheid. Om die reden willen wij u informeren over de maatregelen die wij hebben getroffen. Graag vragen wij u hierin uw medewerking.

- 1,5 meter afstand houden tijdens uw bezoek aan één van onze vestigingen.

 

- leg de sleutels en documenten op de receptiebalie, en geef deze niet rechtstreeks.

- betalingen kunnen uitsluitend per bank of pin. Wij reiningen het pinapparaat meerdere keren per dag. Contant geld nemen wij niet meer aan.

 

- heeft u symptomen die te maken kunnen hebben met het Corona virus, overleg dan tijdig met één van onze medewerkers over uw afspraak. Wij vragen u hierin uw verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid. 


Neem contact op


Mocht u de auto niet kunnen of niet willen brengen dan zullen wij de  afspraak voor u verplaatsen. In overleg is het ook mogelijk om de auto op te halen en thuis te brengen.

 

Ook bij ons zijn de gevolgen van Corona merkbaar, met name in de bezetting op de vestigingen. Wij doen er alles aan om u ook in de komende tijd goed van dienst te kunnen zijn en vragen hierin uw medewerking en begrip.