RUITREPARATIE EN VERVANGING

Ook bij Auto Versteeg Buurman kunt u terecht als u een pit en/of ster in de voorruit heeft. Wij beschikken over de moderne materialen om deze vakkundig te herstellen. Ook worden wij hier constant in begeleid en verder opgeleid.


 

Reparatie

Al vanaf WA beperkt Casco kunnen wij de reparatie kosteloos (behalve eventueel eigen risico afhnakelijk van uw polisvoorwaarden) voor u uitvoeren en rekenen dit rechtstreeks af met uw verzekering. Als u de groene kaart meeneemt kunnen wij alles voor u afhandelen. Het enige wat u nog hoeft te doen is een kopje koffie drinken terwijl u wacht.


Vervangen

Kan de ruit niet meer gerepareerd worden dan kunnen wij via uw verzekering (indien u hier voor verzekerd bent) de voorruit voor u vervangen. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden heeft u enkel de kosten van het Eigen Risico. Wist u dat u bij ons ook de verzekering kan afsluiten tegen gunstige voorwaarden? Klik hier voor meer informatie.

Kosten en eigen risico.

Afhankelijk van uw polisvoorwaarden heeft u enkel de kosten van het eigen risico van uw vezekering. Bij Auto Versteeg Buurman komt u in aanmerking voor het verlaagd eigen risico door onze contracten met verzekeringsmaatschappijen. Klik hier voor de verzekeringsmaatschappijen waarvoor wij werken.

Waarom Auto Versteeg Buurman

Waarom bij uw dealer de voorruit vervangen en niet bij een bedrijf die alleen maar ruiten vervangt?
Wij werken met originele onderdelen, deze bestellen wij op het chassisnummer van uw auto. Zo weet u altijd dat de juiste voorruit in uw auto komt, ook werken dan opties als automatische verlichting en automatische ruitenwissers gewoon zoals u gewend was. Kortom bij Auto Versteeg Buurman hebben ze de kennis en juiste producten in huis. En het kost u niks extra want tijdens de vervanging krijgt u vervangend vervoer mee!

 

€ 0,- vanaf WA beperkt Casco

 

Neem contact met ons op