20 Jan
Overname Autobedrijf Kroon Barneveld

Auto Versteeg Buurman neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 de activiteiten van Autobedrijf Kroon in Barneveld over.

Zowel Autobedrijf Kroon als Auto Versteeg Buurman hebben een rijke historie in Barneveld. Autobedrijf Kroon als Suzuki dealer en Autofirst in Barneveld Centrum. Auto Versteeg Buurman als Mitsubishi en Citroen dealer en Vakgarage aan de Albert Plesmanstraat. De manier van bedrijfsvoeren lijkt veel op elkaar, waarbij zowel bij Kroon als bij ons de relatie belangrijk is.

Niet voor niets hanteren wij al jaren de slogan “Altijd dichtbij”.

De activiteiten worden voortgezet met hetzelfde vetrouwde team van Kroon Barneveld (Henk van Westerneng, Chris Montijn, Rowan Zwart, Milan van den Brink en Gerrit-Jan van Wincoop) en ook op dezelfde locatie. De naam wordt gewijzigd naar Auto Versteeg Buurman Barneveld Centrum.

Hiermee heeft Auto Versteeg Buurman in het vervolg twee locaties in Barneveld.

Bij de locatie Auto Versteeg Buurman Barneveld Centrum (Van Zuijlen van Nieveltlaan 77) zijn wij officieel Suzuki dealer en aangesloten bij de werkplaatsformule van AutoFirst.
Op de locatie Auto Versteeg Buurman Barneveld (Albert Plesmanstraat 20) zijn wij officieel Mitsubishi dealer, Citroen servicedealer en aangesloten bij de werkplaatsformule Vakgarage.

Vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Van harte welkom op één van onze zes locaties.

Kijk voor de volledige contactgegevens op onze website: www.versteegbuurman.com

 

OVER AUTO VERSTEEG BUURMAN

Auto Versteeg Buurman is een familiebedrijf met in totaal 6 vestigingen dat inmiddels meer dan 50 jaar bestaat. Onze vestigingen kunt u vinden in: Barneveld (2x), Ermelo, Nunspeet, Voorthuizen, en Woudenberg. Wij zijn officieel merkdealer van Suzuki, Mitsubishi, servicedealer Peugeot, Citroen, Toyota en Nissan Specialist. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de garageformules Vakgarage en AutoFirst.