28 Nov
Nieuwbouw Woudenberg

Nieuwbouw Woudenberg

Al sinds 2002 zijn wij gevestigd in Woudenberg. Destijds de tweede vestiging van Auto Versteeg Buurman, en inmiddels niet meer weg te denken uit het geheel. Een vaste en trouwe klantenkring uit Woudenberg en omstreken maakt dat wij er ook geen moment aan denken om weg te gaan uit Woudenberg.

Vernieuwen willen wij echter wel, en een schadebedrijf is al ook al jarenlang een wens. Door de jarenlange prettige samenwerking met Autoschade Schreuder uit Woudenberg kunnen wij nu beide combineren.

Met Autoschade Schreuder zijn de plannen gemaakt om een combinatiepand te gaan bouwen in Woudenberg, net achter de Hoogvliet. Hemelsbreed nog geen 500 meter verder, maar wel een grote verandering. Ons huidige pand zal betrokken worden door Veldhuizen Keukens die al jaren op zoek zijn naar meer showroomruimte.

Onze nieuwe locatie wordt een modern auto- en schadeherstelbedrijf met voldoende ruimte voor alle service-werkzaamheden. Minder showroomruimte, maar meer ruimte voor service, reparatie en schadeherstel. Alles onder één dak.

De komende tijd houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

UPDATE 28-11-2020

Vanaf heden bent u van harte welkom op ons nieuwe adres: Parallelweg 7A in Woudenberg.

De nieuwbouw gaat nog door, dus misschien is het nog wat rommelig.

Uiteraard staan wij volledig voor u klaar! 

 

 

UPDATE 01-11-2020

Deze maand is het eindelijk zover: Auto Versteeg Buurman Woudenberg B.V. gaat verhuizen.

Na een lange tijd van overleggen, plannen en bouwen begint het nu echt zichtbaar te worden. Ons nieuwe pand aan de Parrallelweg 7A in Woudenberg.

Door de jarenlange goede contacten met Autoschade Schreuder en onze wens om in Woudenberg te blijven is de nieuwe locatie ontstaan. Wij delen het pand met Autoschade Schreuder, alles onder één dak. Een modern nieuw servicepunt vanwaar wij u de komende jaren weer op de vertrouwde manier van dienst kunnen zijn!

Wij houden u natuurlijk op de hoogte!

Auto Versteeg Buurman, altijd dichtbij

 

UPDATE 26-10-2020: Het gaat hard met de nieuwbouw!

UPDATE 09-09-2020