25 Feb
In Nunspeet naast Suzuki nu ook Vakgarage

Auto Versteeg Buurman Nunspeet (voorheen Autobedrijf Baars) sluit zich per 1 maart aan bij Vakgarage daarnaast blijven wij natuurlijk in Nunspeet officieel dealer van Suzuki.

Naast de merken waar wij officieel dealer van zijn voeren wij in onze lokale dorpsgarages onderhoud uit aan alle merken. Om dit extra kracht bij te zetten worden wij in de vestiging Nunspeet met ingang van 1 maart 2022, naast officieel Suzuki dealer ook Vakgarage.

Vakgarage is een ervaren en merk onafhankelijke garageformule in Nederland. Merk onafhankelijk betekent dat alle auto’s welkom zijn. Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden.

Veel dealerbedrijven centraliseren hun activiteiten naar grote plaatsen.

Het concept van Vakgarage sluit perfect aan bij onze visie om juist ook in de kleinere plaatsen actief te blijven als lokaal, kleinschalig aanspreekpunt. ´Altijd dichtbij'.

Door de aansluiting bij Vakgarage in Nunspeet breiden wij onze diensten nog verder uit en kunnen wij u net dat beetje meer bieden dat de snel ontwikkelende mobiliteitssector vraagt en zijn wij helemaal klaar voor de toekomst.

Samen met ruim 340 andere Vakgarages in Nederland bieden wij een full-service oplossing voor alle automerken, of dat nu voor onderhoud, reparatie of schadeherstel is.

Ook bieden wij Private Lease, full operational lease, pechhulp met uitgebreide Europa-service voor alle automerken en bouwjaren, een verzekering en een financiering voor uw auto. Bovendien hebben we ons netwerk uitgebreid met honderden Vakgarage-collega's die hun expertise en kunde met ons delen.

Wij zien u graag bij Vakgarage Auto Versteeg Buurman Nunspeet of op één van onze andere vestigingen. Kijk op onze website www.versteegbuurman.com voor ons complete aanbod.