16 Dec
Auto Versteeg Buurman (deels) open!

Auto Versteeg Buurman staat voor u klaar!

 

Afgelopen week zijn de nieuwe maatregelen aangekondigd. Graag informeren wij u over onze dienstverlening. Uiteraard volgen wij continu de nieuwste ontwikkelingen en adviezen vanuit het RIVM.

Werkplaatsen open

Onze werkplaatsen zijn geopend! U kunt uw werkplaatsafspraak gewoon door laten gaan of een nieuwe afspraak inplannen. Maak uw afspraak gemakkelijk online!

Wachtruimte

Wachten tijdens de werkzaamheden in onze werkplaats is mogelijk, wij vragen u wel om alleen te komen. Daarnaast hebben wij gratis leenfietsen beschikbaar of tegen geringe vergoeding een huurauto.

Halen/Brengen

Bent u niet in de gelegenheid uw auto te brengen? Wij halen deze bij u thuis op. Indien u hier gebruik van wilt maken laat dit dan weten bij het het maken van de werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact op als u reeds een afspraak heeft gemaakt.

Online showroom

Onze fysieke showroom is gesloten voor particuliere verkoop. Onze verkopers zijn wel telefonisch en digitaal bereikbaar. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. videobellen. Onze voorraad kunt u online bekijken.

Zakelijke markt

Op dit moment laten de regels van het RIVM het wel toe om zakelijke afspraken in onze showroom te ontvangen. Liever digitaal contact? Dit is uiteraard ook mogelijk!

Proefrit aan huis

Voor het maken van een proefrit kunt u gebruik maken van onze ''proefrit aan huis'' service. Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop.

Leveringen aan huis

Op dit moment zijn de exacte regels omtrent afleveringen nog niet bekend. Wel mogen wij uw nieuwe auto op locatie bij u thuis afleveren, onze verkopers regelen dit uiteraard graag voor u!


- 1,5 meter afstand houden tijdens uw werkplaatsbezoek aan één van onze vestigingen.

- een mondkapje is verplicht.

- betalingen kunnen uitsluitend per bank of pin. Wij reiningen het pinapparaat meerdere keren per dag. Contant geld nemen wij niet meer aan. 

- heeft u symptomen die te maken kunnen hebben met het Corona virus, overleg dan tijdig met één van onze medewerkers over uw afspraak. Wij vragen u hierin uw verantwoordlijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid.