Toyota Yaris

SPECIFICATIES

Stap in en ga rustig zitten. In het interieur van de nieuwe Yaris is het goed toeven. Hij is fraai vormgegeven, en afgewerkt met materialen van de beste kwaliteit. Voorzien van frisse, nieuwe kleuren en dankzij een slim design nu ruimer dan ooit. Daarbij biedt de uitgebreide standaarduitrusting u werkelijk alles voor zorgeloos rijplezier.

Met de nieuwe Yaris kunt u laten zien wie u bent. Zijn dynamische design met nieuw vormgegeven voorzijde maakt een krachtig visueel statement. Maar de Yaris is veel meer dan alleen een mooi design. Met tal van slimme details geeft hij u de ruimte om uiting te geven aan uw eigen stijl. Dankzij het brede modellengamma is er daarom altijd een Yaris die bij u past.

Elk afzonderlijk detail van de nieuwe Yaris is met evenveel zorg en toewijding vormgegeven. Door de buitengewone zorgvuldigheid van onze ontwerpers en technici bent u tijdens elke rit verzekerd van veilig en soepel rijcomfort.

 

Toyota is een pionier op gebied van hybride technologie. Al in 1997 introduceerden wij ons eerste hybride model. Met de nieuwe Yaris Hybrid krijgt uw rijervaring een nieuwe dimensie. Dankzij stille, moeiteloze prestaties en standaard automaat ervaart u zelfs in druk stadsverkeer geen stress, zodat u ontspannen en fris weer uitstapt.

  Klik hier voor de volledige brochure en prijslijst.

Afspraak maken