Campers

Vanuit de vestiging Auto Versteeg Buurman Ede Peugeot, Keesomstraat 20, Ede, zijn wij dealer van het merk Sun Living.

Met het frisse campermerk Sun Living bieden wij u een complete lijn recreatie voertuigen aan. Van de compacte en zeer innovatieve buscampers tot de half integraal modellen. Voor elke bestemming is een Sun Living te koop of te huur. Uniek in de markt is dat altijd (bij de semi integraal modellen) een hagelbestendiger dak en zijwanden worden toegepast. Het interieur is modern en zeer gebruiksvriendelijk. Dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Sun Living is onderdeel van de Adria Mobil Group in Novo Mesto alwaar de productie volledig in eigen huis tot stand komt. Vakmanschap, kwaliteit en innovatie zijn al ruim 50 jaar de drijfveren die bijdragen aan de succesvolle verkopen in Europa. Auto Versteeg Buurman is trots dit merk te vertegenwoordigen.

Naast verkoop en onderhoud van campers & caravans bieden wij ook campers in de verhuur aan. Er zijn verschillende modellen en indelingen beschikbaar, zodat u ook deze ultieme vorm van vrijheid zelf kunt ervaren. We verhuren onze campers “compleet”.

Uiteraard is een deel van het actuele Sun Living gamma bij Auto Versteeg Buurman Ede Peugeot aanwezig. U bent van harte welkom!

 

Verhuur campers

Bij Auto Versteeg Buurman huurt u een camper al vanaf € 795 per week in april, mei en oktober. De kosten per week zijn € 895 in juni en september. In juli en augustus betaald u € 1095.
De kosten voor het huurcontract zijn € 25,-. U betaald bij ons geen extra kosten per gereden kilometer.

Huurcamper type 1

Huurcamper type 2

Huurcamper type 3

Huurcamper type 4

Offerte/reservering