Nieuwe Citroën Jumpy

SPECIFICATIES

Amsterdam, 30 maart 2016 - De Citroën Jumpy werd in 1995 gelanceerd en sindsdien rolden er zo’n 600.000 exemplaren van de band. Citroën komt nu met een geheel vernieuwde versie, gebaseerd op 80 jaar ervaring op het gebied van lichte bedrijfswagens. De zakelijke gebruiker kan er niet omheen: deze nieuwe Jumpy is ontworpen met in het achterhoofd de termen efficiency en ergonomie om zoveel mogelijk gebruiksgemak en veiligheid te bieden.

Uiteraard is de knowhow van Citroën adequaat ingezet bij het ontwikkelen van de nieuwe Jumpy. Zo is er een telg toegevoegd aan een aanbod lichte bedrijfswagens dat tot het grootste van de markt behoort, waardoor het nu bestaat uit vier complementaire en toch zeer verschillende auto’s: Nemo, Berlingo, nieuwe Jumpy et Jumper.

Het nieuwe modulaire platform zorgt bij de nieuwe generatie Jumpy’s voor een betere constructie die ruimte biedt voor nog meer praktische bruikbaarheid, meer comfort en meer veiligheid. Hij is voorzien van alle nieuwste rijhulptechnieken en uitgerust met zuinige motoren.

De Jumpy richt zich op een brede groep zakelijke gebruikers (bouwvakkers, koeriersdiensten, hulpdiensten, overheid…) en is verkrijgbaar als bestelwagen, combi, dubbele cabine en platform-cabine. Hij is er in 3 lengtes (XS: 4,60 m, M: 4,95 m en XL: 5,30 m) zodat de klant de auto kan kiezen die bij zijn activiteiten en zijn wensen past.

  Klik hier voor de volledige brochure en prijslijst.

Afspraak maken